Ще има редукция на министерства. Това каза пред зам.-председателят на Има

...
Ще има редукция на министерства. Това каза пред зам.-председателят на Има
Коментари Харесай

Филип Станев: Ще има редукция на министерства

Ще има редукция на министерства. Това сподели пред зам.-председателят на " ИТН " Филип Станев. 

" Много скоро ще видите персоните в кабинета ни - експерти, хора с висок морал, склонни да носят отговорност. Представете си в този момент да кажем кабинета поименно, представете си какво ще стане в медийно отношение - всичко ще се разтури, ще стартира едно жълто говорене, едно търсене под вола теле. В момента не би трябвало да се търси конспирация, би трябвало да се работи практично ", уточни Станев. 

По думите му, е извънредно време политиката в България да престане да се прави по битак вид метод.

" Ако ще изчегъртваме модела ГЕРБ, като го подменяме с различен модел в тази посока и ще го маскираме с това, че сме умни, красиви, че сме градската интелигенция. Това е неверен метод. Да престанем да се разделяме на умни и красиви, на грозни и елементарни! Дайте да работим, че тази страна го е закъсала грубо ", добави той.

Станев уточни, че Има Такъв Народ желаят директно да носят политическата отговорност, с цел да може да си понесат виновността, ако не съумеят да се оправят.  

" Властта за нас не е самоцел. Топ приоритет е реализиране на отмъщение по отношение на случилото се през последните 12 години ", добави зам.-председателят на " ИТН ".  

Станев посочи също, че Петър Илиев, който беше номиниран в първия проектокабинет на " ИТН " за правосъден министър, не е бил спряган за министър председател. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР